Cele Mai Bune Functii la o Masina de Paine

Cele Mai Bune Functii la o Masina de Paine

Mai jos va prezentam cateva caracteristici importante ale aparatelor de facut paine. De obicei, cu cat are mai multe functii, cu atat si pretul unei masini de paine creste. Inainte de a plati bani in plus, este bine sa intelegem exact ce face fiecare functie si daca ne este absolut necesara.

Vezi aici promotiile de masini de facut paine de la eMAG, Altex, Flanco, Domo

2 Palete: foarte multe aparte de facut paine au o singura paleta. Aparatele mai bune au 2 palete, acestea amestecand mai bine aluatul si facandu-l sa creasca mai bine.

Alerta pentru adaugarea de ingrediente: daca faci o paine cu diverse ingrediente extra, sa zicem o paine cu nuci, iti va fi de mare ajutor aceasta functie deoarece te va anunta printr-un semnal acustic ca este momentul sa adaugi nucile in timpul celui de-al doilea ciclu de framantare. Unele modele te lasa sa deschizi capacul pentru a adauga aceste ingrediente, altele au un sistem automat care face asta pentru tine.

Pornire intarziata (Delay Start Timer): de exemplu, daca vrei sa ai painea proaspat coapta dimineata cand te trezesti, programezi masina folosind aceasta functie si ea va incepe sa prepare paine la timpul stabilit.

Ciclul pentru aluat: uneori iti trebuie doar aluatul. De exemplu, daca vrei sa prepari o pizza, folosesti acest ciclu de preparare. Cand aluatul este gata, il scoti si adaugi toppingurile pentru pizza.

Distribuitorul de drojdie: Daca vrei sa folosesti functia de pornire intarziata, este important ca masina sa fie dotata cu aceasta functie pentru ca va ajuta la mentinerea drojdiei proaspete si uscata, adaugand-o exact cand trebuie.

Ciclul de preincalzire: acesta functie aduce toate ingredientele la temperatura camerei pentru tine.

Functia de racire: daca nu vei putea sa scoti paine imediat dupa coacere, acesta functie previna inmuierea painii, ea neabsorbind umiditatea din masina.

Functia de pastrare a painii calde: unele aparate de facut paine mentin painea calda pentru 30-60 de minute dupa ce s-a terminat coacerea.

Functie pentru crusta: multe persoane aleg aceasta functie pentru ca iti da posibilitatea sa coci 3 tipuri de paine: cu crusta usoara, medie sau rumena.

Click pentru a da o nota acestui articol!
[Total: 2 Media: 5]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.