Mentenanta unei Masini de Paine

Mentenanta unei Masini de Paine

Pentru ca masina de paine sa reziste ani de zile si sa functioneze ca in prima zi, este necesar sa curatam si sa intretinem corect acest aparat electrocasnic.

Vezi aici promotiile de masini de facut paine de la eMAG, Altex, Flanco, Domo

Dupa ce ati folosit masina de paine, cel mai important lucru este sa o scoateti din priza inainte de a incepe curatarea acesteia. Lasati aparatul sa se raceasca inainte sa va bagati mainile in el. Cuva de coacere atinge temperaturi foarte mari in timpul folosirii si va poate cauza arsuri puternice la nivelul mainilor.

Cuva pentru paine este cea care intotdeauna va fi murdara dupa folosire, pentru ca aici se framanata si se coace aluatul.

Indepartati aceasta cuva si spalati-o cu apa calduta si cu detergent de vase. Incercati sa folositi bureti de bucatarie pentru curatare. Este important sa nu aplicati substante chimice corozive sau sa racaiti cu obiecte tari cuva, deoarece puteti deteriora suprafata acesteia.

Daca doriti sa spalati componentele in masina de spalat vase, verificati manualul de utilizare sa vedeti daca este recomandat acest lucru, sau este de preferat sa spalati componentele de mana. Daca nu, lasati-le la inmuiat circa 15 minute inainte de a le spala de mana. Cu siguranta, orice ramasite coapte se vor desprinde dupa ce au stat 15 minute la inmuiat.

Folositi buretele pentru a curata interiorul masinii de paine. Aveti mare grija la sistemul de incalzire si incercati sa nu il deteriorati cand il curatati.

Foarte important este ca la final sa lasati toate componentele sa se usuce inainte sa le asamblati la loc.

Click pentru a da o nota acestui articol!
[Total: 0 Media: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.