Cele Mai Bune Blendere

Top 3 Blendere

Cand am facut acest top, am luat in considerare urmatoarele lucruri:

  • capacitatea recipientului si materialul din care este facut
  • cat de robust este aparatul
  • usurinta de folosire si de curatare
  • numarul controalelor, setari si functia pulse
  • zgomotul
  • cat de usor zdrobeste gheata si alte alimente tari
  • rezistenta la scurgere si varsare

Cele mai bune blendere au un motor destul de puternic astfel incat sa marunteasca rapid si sa pulverizeze mancaruri dure fara a se supra-incalzi. Recipientele ar trebui sa nu cedeze, sa fie suficient de rezistente la crapaturi sau zgarieturi, dar in acelasi timp sa fie usoare si sa se poata turna continutul foarte usor. Cele mai bune lame sunt cele din otel inoxidabil. Acestea taie gheata foarte usor, nu ruginesc si raman mereu ascutite. Daca stii ce vrei de la un blender si cat de mult planuiesti sa il folosesti, poti gasi un model cu capacitatea si functiile potrivite pentru tine. Vezi mai jos topul blenderelor, cu link catre magazin unde ai mai multe informatii despre ele:

Blender Philips

 

Blender Philips

Blender Philips

Rating Editori

Valoare: 9,6 din 10

Calitate: 9,7 din 10

Popularitate: 9,9 din 10

pricezebra buton

Blenderul Philips Daily Collection HR2106/00 este un blender performant la un pret foarte bun. Cu un recipient de 1,25 l si un motor de 400W, alaturi de functia Pulse, acest blender de la Philips este primul in topul nostru PriceZebra.


 

Blender Philips

Blender Philips

Rating Editori

Valoare: 9,3 din 10

Calitate: 9,4 din 10

Popularitate: 9,8 din 10

pricezebra buton

Pe locul 2 in topul nostru este Blenderul Philips Daily Collection HR2100/40, un blender la un pret excelent care te va multumi de fiecare data cand il folosesti. Acesta are un motor de 400W, un recipient de 1,25l si importanta functie Pulse.


 

Blender Tefal

 

Blender Tefal

Blender Tefal

Rating Editori

Valoare: 9,6 din 10

Calitate: 9,5 din 10

Popularitate: 9,5 din 10

pricezebra buton

Blenderul Tefal BlendForce BL310A38 este un blender putin mai puternic, avand 500W si un vas de 1,25 l. Tehnologia BlendForce va prepara mixurile exact cum v-ati imaginat. Acest blender Tefal este un obiect electrocasnic de nelipsit dintr-o bucatarie.

Daca nu esti hotarat ce blender sa-ti cumperi, iti recomandam sa verifici promotiile de blendere de la eMAG, Altex, Domo si Flanco. Poate pretul redus te va ajuta sa te hotarasti 🙂 Bafta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *