Termeni si conditii


Termeni Generali

Acesti termeni se aplica pentru oricine viziteaza oricare dintre siteurile PriceZebra.

Te rugam sa iti faci timp sa citesti acesti termeni si conditii pentru ca nu ar trebui sa folosesti niciunul dintre siteurile noastre daca nu esti de acord.

Daca ai intrebari, te rugam sa ni le adresezi la datele de contact de pe pagina de contact.

1. Colectarea informatiilor despre tine

Pentru a putea oferi servicii de calitate, este important pentru noi sa stim ce fac utilizatorii nostrii pe siteurile PriceZebra si astfel colectam informatii despre comportamentul tau pe site. Intotdeauna vom actiona rezonabil in concordanta cu politica noastra de confidentialitate si politica legata de cookies.

2. Ce vom face pentru tine

Informatii corecte: Tintim intotdeauna sa asiguram calitatea si exactitatea informatiilor oferite pe siteurile noastre.

Disponibilitatea: Tintim ca site-urile noastre sa fie intotdeauna disponibile, dar pot fi momente cand, din pacate, nu vor fi. Vom incerca de fiecare data sa minimizam aceste perioade de timp.

Accesibilitatea: Incercam sa ne asiguram ca siteurile noastre pot fi accesate de oricine ne viziteaza. Daca intampini probleme la accesarea continutului, te rugam sa ne contactezi pentru a te ajuta.

3. Ce ar trebui sa faci tu pentru noi

Te rugam sa verifici daca sfaturile noastre oferite pe siteurile PriceZebra sunt potrivite pentru circumstantele tale individuale si daca iei o decizie importanta, de exemplu de materie financiara, legala sau medicala, ar trebui sa apelezi la un consultant certificat, care sa iti poata da o solutie speciala pentru circumstantele tale.

Te rugam sa te asiguri ca orice continut pe care il copiezi, printezi sau downloadezi de pe siteurile noastre este strict pentru uz personal.

Te incurajam sa creezi linkuri catre oricare din paginile noastre, atata timp cat faci asta in mod responsabil.

4. Alte lucruri importante pe care trebuie sa le cunosti

Avand in vedere natura serviciilor oferite si aria foarte larga de informatii oferite pe siteurile PriceZebra este posibil ca, uneori, lucrurile sa nu mearga asa cum au fost planuite. Daca se intampla sa facem o greseala, va asiguram ca vom face tot posibilul sa o indreptam cat de curand posibil.

Nu ne asumam raspunderea in privinta:

  • orice greseala o facem in legatura cu continutul siteurilor noastre
  • orice parte a siteurilor noastre care sunt inaccesibile sau indisponibile
Click pentru a da o nota acestui articol!
[Total: 0 Media: 0]