Domo este pe moarte ? Apare Family Home Concept

domo

Sa clarifam intai lucrurile. Domo este un lant de magazine, dar este si importator si distribuitor pentru multe produse in Romania.

Din 2009, de cand a venit criza financiara si in Romania, lantul de magazine DOMO a inceput sa mearga din rau in mai rau, la fel si firma de distributie Domo. Conform Economica.netSC DOMO Retail SA (adica firma de import si distributie) este acum SC Family Home Concept SRL.

Potrivit Ziarului Financiar, lantul de magazine Domo si magazinul online www.domo.ro sunt acum operate de SC DOMO SRL, o firma infiintata in 2015. Reprezentantii companiei sustin ca SC DOMO SRL nu are absolut nicio problema financiara cu furnizorii sau clientii.

In ciuda datoriilor de  206 milioane de lei pe care le are compania SC Family Home Concept SRL, preluate de la SC DOMO Retail SA, reprezentantii companiei sustin ca aceasta firma opereaza 7 magazine Domo ce vor fi rebranduite in magazine Family Home Concept. Tot aceasta companie a cumparat si domeniul familyhomeconcept.ro in data de 13 iulie 2015.

In concluzie, in ciuda complicatei manvre de evitare a distrugerii brandului Domo, vom asista la aparitia unui nou jucator in piata de retail din RomaniaFamily Home Concept.

Si uite asa Domo este din nou o companie solida printre marii jucatori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.